Feilmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 av /var/www/1/142884/www/includes/common.inc).

Oslo Junior #1 er i finalen!

Semifinalen mellom Oslo Tigers jr. og Drammen Colts jr. var en thriller av de sjeldne. Mange hadde spådd dette som finalekamp og det ble et virkelig. Oslo Tigers gikk først opp i ledelsen ved Steinar Andreas Ekholt(ass. Bjørn Larsen). Drammen utliknet raskt til 1-1 og kampen ble satt tilbake på startstreken.
 
John Ingar Haukelidsæter satt inn 2-1 målet (ass. Marius Haukelidsæter) og slik endte andre omgang. Tidligere oppgjør mellom lagene har vist seg å være gjevne og tøffe, men denne gange stod det mer på spill. Og gutta var mer tente enn noen gang før de gikk inn i andre omgang.
 
Spenning ble å ta å føle på da Lloyd Reiersrud setter inn nok et mål for Colts. Kampen bestod av kun 3 utvisinger. 2 til Oslo og 1 til Drammen, men ingen klarte å utnytte overtallsspillet.
 
Tigers hamret løs på mål og til slutt gikk 3-2 målet inn lik før siste periode var over. Skuddstatistikken endte 22 til Tigers og 15 til Colts.
 
Denne seieren smakte for Tigers, ikke bare fordi vi gikk til Finalen, men fordi vi kjempet oss til finalen med blod, svette og tårer. Akkurat slik en istiger gjør!