Feilmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 av /var/www/1/142884/www/includes/common.inc).

Youth hockey development - U13 kamphelg på Vinterbro

Lørdag 7. desember var det kamphelg i Vinterbroh Ishall. 130 ishockeyglade barn fra hele Norge møttes til en engasjerende og morsom Mini-Cup.

Dette er det fjerde året det gjennomføres et slikt arrangement for barn under 13år. Det kom barn, foreldre og trenere fra 10 ulike klubber. Barna ble delt opp i 8 lag som spilte 4 kamper hver i løpet av dagen.

De som ikke spilte kamp kunne kose seg i café-området med digg mat og drikke. Det var også rigget opp for ulike aktiviteter så som NHL20, brett-hockey eller bordtennis.

Arenaen var fylt opp av glade barn og voksne, og det var god stemning hele dagen. Mange dedikerte trenere, dommere og mentorer sørget for at alt gikk bra og rettferdig for seg, og på tribunen var det minst like mye engasjement som på isen. På slutten av turneringen fikk alle deltakere utdelt medalje og diplomer.

«Dette var et veldig vellykket arrangement og vi kommer helt klart til å satse på det igjen til neste år», sier Carl Zürcher fra Oslo Tigers, som var med å organisere dagen. «Vi ønsker å tilrettelegge og skape glede rundt sporten, og samtidig jobbe med rekruttering til klubbene.»

Brooklyn Woerlen og Krista Schapf, trenere for Tønsberg Flyers u13, er også veldig fornøyde med cupen. «Jeg synes det var en veldig spennende og gøy dag for alle! Vi har jo hatt hockeylag for jenter en stund, derfor var det spesielt kult å se at det kom så mange jenter med de andre klubbene. Dette lover godt for fremtiden!» Krista er enig og legger smilende til: «Og så er det jo veldig gøy å se de unge spille!»

 

Tønsberg

Drammen/Eiker

Grenland

Drammen/Hamar

Drammen/Horten

Oslo/Stavanger/Østfold

Oslo

Oslo/Sandefjord

Tekst: Judith Grimes
Bilder: Vera Jacobsen, Judith Preisig