Feilmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 av /var/www/1/142884/www/includes/common.inc).

Informasjon om Oslo Tigers

Oslo Tigers Ishockeyklubb er en frivillig barne- og ungdomsforening. Foreningen har som formål å gi medlemmene mulighet til å drive med ishockey i et kristent fellesskap, dette ved å tilby aktiviteter, arrangementer, camper og konkurranser med kristelig og idrettsrelatert innhold. Arbeidet i organisasjonen skal preges av frivillighet, likeverd og respekt. Oslo Tigers Ishockeyklubb deler tros- og verdigrunnlag med Brunstad Christian Church.

For å oppnå disse mål kan lokallaget samarbeide med nærstående organisasjoner og andre virksomheter i Norge og andre land.

Foreningen har omtrent 170 medlemmer fordelt på følgende lag:

Hockeyskole gutter og jenter 0-6 år
Cubs gutter 7 - 9 år
U13 gutter 10 - 12 år
U13 jenter 7 - 12 år
U16 gutter 13 - 15 år
U18 gutter 16 - 17 år

O13 jenter 13 - 35 år
U24 1 gutter 18 - 23 år
U24 2 gutter 18 - 23 år
O24 gutter 24 - 35 år

Oslo Tigers lagene har ukentlig trening på Vinterbro Ishall med oppstart i september og spilling frem til påske. Oslo Tigers Ishockeyklubb er medlem av Xercize. Oslo Tigers deltar i Xercize Hockey League (XHL) i aldersgruppene; U13 gutter og jenter, U16, U18, U24 gutter og O13 jenter.

I tillegg stiller våre medlemmer med lag til høstcamp, romjulscamp og påskecamp på Oslofjord Convention Center som arrangeres av Brunstad Ungdomsklubb. Xercize er med å arrangerer ishockeyturnering som våre medlemmer deltar på. Kombinasjonen med spennende ishockeyaktiviteter, trosforkynnelsen og det kristne samholdet våre medlemmer opplever på campene gjør det til et høydepunkt for mange.

Det arrangeres også flere kristne samlinger både for medlemmer i Oslo Tigers og sammen med andre lokallag i Xercize, gjerne etter en ishockeykamp eller som en kickoff til ishockeysesongen.