Feilmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 av /var/www/1/142884/www/includes/common.inc).

Bøtta er hjemme!

Torsdag, 19.03, i Vinterbro Ishall, var det klart for tidenes finale mellom Oslo Tigers JR #1 og Eiker Falcons. Med supert oppmøte på tribunen og en fantastisk åpning med lysshow og alt, var finalen i gang.

Første omgang ble spilt og det var jevnt mellom begge lag, men 8 minutter inn i kampen var det Jonathan Schinnes som gjorde slik at Falcons gikk av med første mål. Til tross for to utvisninger til Falcons, klarte ikke Tigers å utnytte dette til sin fordel. Men vi måtte ikke vente så lenge for i andre periode viste Tigers hva de er gode for. Fredrik Lindberg utliknet med mål for Tigers! I samme minutt får Andreas Haukelidsæter utvisning og selv om Tigers har en mindre motspiller på banen greier ikke Falcons å utnytte dette til sin fordel. Da sto stillingen 1-1 før siste periode.

Den spente stemningen blant publikum i begynnelsen av siste periode ble gjort om til full jubel på Tigers sin side da Carl W. Vedvik, assist Fredrik Lindberg, skyter på mål kun kort tid etter start! Tigers går opp i ledelsen med 2 - 1! Det ble en jevn kamp og Falcons kjempet hardt men det var til slutt Tigers som gikk av med seieren og tok med bøtta hjem!